A nyers sonka önmagában, ostyavékonyra szeletelve, grissinivel vagy fehér kenyérrel, egy jó pohár száraz bor, például egy Sauvignon vagy Friulano kíséretében a legjobb. A sonka fügével, dinnyével, kivivel, almával, szőlővel és körtével is finom. A vegyes savanyúság viszont nem illik hozzá, mivel a savanykás íz elnyomja a sonka enyhe-édes aromáját. Apró csíkokra vagy kockákra vágva, csodálatos aromáját tésztaételekben, gnocchival, crêpes-sel vagy zöldség- és bablevesekben bontakoztatja ki. héjjal
Összetevők: sertéshús, tengeri só. Hűvös helyen, +1°C és +10°C között tárolja. Sonka Olaszországból. Németországban csomagolva.
Energia kcal | 275 |
Energia kJ | 1145 |
Zsír | 19 |
Telített zsírsavak | 6,5 |
Szénhidrátok | 0 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 26 |
Só | 4,4 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.