A lencse termesztése nagyon hosszú hagyományokkal rendelkezik az indiai szubkontinensen. Általában hámozzák és hasítják, ami azt jelenti, hogy áztatás után csak rövid főzési időre van szükségük. A sárga Toor-lencsét Toor Dal vagy Arhar Dal néven is ismerik. Az indiai konyhában a fehérjét tartalmazó hüvelyeseket gyakran használják levesek vagy pürék készítéséhez. Dúsítják a pörkölteket, a húsételeket és a curry-ket is. Sütve sárgul..
Toor lencse. összetevők: lencse. Az előkészítés előtt alaposan meg kell mosni. Tárolja hűvös és száraz helyen
Energia kcal | 314.000 |
Energia kJ | 1335.000 |
Zsír | 1.400 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 52.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 23.500 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.