Az Urid bab nagyon hasonlít a zöld Mung babhoz. Lencse babként is ismert, számos indiai ételnek és köretnek adják a "Dal" nevet. Héja fekete, belseje fehér. A főzési idő kb. 40 perc. Palacsinta (dosa), lepénykenyér (papadums) vagy gombóc (idlis) esetében a hámozott fehér Urid-Dal-t használják, rizzsel is. Ezek megtalálhatók az 16301 és 16640 cikkszám alatt.
Lencse, fekete. Összetevők: Urid bab. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.