A lencse a pillangók családjába tartozik, és az emberiség legrégebben termesztett növényeinek tekintik őket. Főleg Spanyolországban, Oroszországban, Chilében, Argentínában, az USA-ban, Kanadában és a Közel-Keleten termesztik őket. A legjobb, ha egy éjszakán át áztatják, majd másnap sós vízben forralják fel. Pörköltekhez, salátákhoz vagy levesekhez használják; püréként vagy különféle ételekhez köretként is használható.
Fehér lencse. összetevők: 80g egy adagnak felel meg. Főzési idő 25 perc. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 317.000 |
Energia kJ | 1340.000 |
Zsír | 1.250 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 42.200 |
Cukor | 1.500 |
Fehérje | 25.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | SABAROT WASSNER |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.