A Leche de tigre "citromlé, lime juice, hagyma, gyógynövények és halmártás fő összetevőiből készült pác, amelyet nyers hal pácolására használnak. A pácot a nyers halra öntik, hogy Peru nemzeti ételét" ceviche "kapják. "ceviche" "egy egyszerű étel, amelyet - ahogy a konyhai szakzsargonban neveznek - hidegen főz, mivel a nyers halat vagy annak fehérjét kissé" megfőzi "a citromsav. Teljesen friss íz. Ez a pác tálalásra kész. Megfelelő haltípusok például a tengeri sügér, tengeri keszeg, óriáshal, tőkehal, tonhal és tengeri nyelvhal, de édesvízi halak is, például pisztráng.
Fűszeres pác. Összetevők: citromlé, lime juice, víz, hagyma, fűszerek, só, halállomány (HAL, természetes aroma, só, maltodextrin (kukorica és BÚZA), fűszerek, gyógynövények, citrusrost, ZELLER, aroma, savanyító: citromsav. jól felhasználás előtt + 2 ° C és + 6 ° C közötti felbontás után hűvös helyen tárolandó, és 30 napon belül felhasználható.
Energia kcal | 26.000 |
Energia kJ | 111.000 |
Zsír | 0.250 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 5.770 |
Cukor | 2.000 |
Fehérje | 0.730 |
Só | 3.600 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Allergén - Rákfélék | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.