Hagyományosan előfőzött és pácolt kacsacombok, amelyeket kizárólag gabonán neveltek és hizlaltak. Saját zsírjukban. Ezáltal a hús nagyon puha és szaftos lesz. Az elkészítéshez a zsírt durván eltávolítjuk, és a combokat serpenyőben vagy sütőben felmelegítjük. A megmaradt zsír csodálatos ételek, például sült burgonya készítéséhez - tehát semmiképpen ne dobja ki!
Kacsacomb kacsazsírban. összetevők: 12 kacsacomb, kacsazsír, só. Elkészítés: Nyissa ki a konzervdobozt, és vegye ki a combokat a zsírral együtt. Süsse a combokat egy serpenyőben 2 kanál kacsazsírral a tepsiből 5-8 percig, amíg mindkét oldaluk barnára sül. Melegen tálaljuk. Hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után gyorsan fogyassza el, és tárolja a hűtőszekrényben.
Energia kcal | 283.000 |
Energia kJ | 1179.000 |
Zsír | 20.000 |
Telített zsírsavak | 6.300 |
Szénhidrátok | 0.600 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 25.000 |
Só | 1.400 |
ISBN szám | 3161450134046 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.