A Blattert Mühle a legmagasabb minőségű liszteket és gabonatermékeket állítja elő. Tartósítószert nem használnak, és az üzemeltetők nagy jelentőséget tulajdonítanak az értékes gabona többlépcsős és kíméletes őrlésének. A holisztikus ökológiai gondolkodás és a természet közelsége a malom számára magától értetődő. A gazda kenyerének előállításához (búza-rozs vegyes kenyér - olyan kenyér, mint a heti piacon) a sütőkeverék (1 kg) mellett 680 ml meleg víz és 1/2 kocka élesztő szükséges.
Premix a mezőgazdasági termelők kenyerének előállításához Élesztő és víz hozzáadása. Összetevők: BÚZALISZT, Rozsliszt, jódozott só, kovász.
Sütési utasítások: Szüksége van 1/2 kocka élesztőre vagy 1 csomag száraz élesztőre és vízre. A sütőkeveréket kb. 620 ml langyos vízzel és 1/2 kocka élesztővel (vagy 1 csomag száraz élesztővel) erőteljesen és sokáig gyúrjuk. Körülbelül 1,5 órán át hagyjuk fedve kelni. Lisztelje le a munkafelületet és a kezét. Vegye ki a tésztát a tálból, és formázza két egyenlő cipóvá. 15 percig pihentetjük. Kikent tálcára vagy sütőpapírra tesszük. Lisztkenyeret, ha szükséges, bordázza késsel. Sütés az előmelegített sütőben 250 ° C-on 15 percig, majd állítsuk vissza 200 ° C-ra, és fejezzük be további 45 percig. (Felső és alsó hő) Minden sütő másképp süt, így a sütési idő változhat (+/- 5 perc). Németországban készült.
Energia kcal | 335.000 |
Energia kJ | 1405.000 |
Zsír | 1.280 |
Telített zsírsavak | 0.190 |
Szénhidrátok | 65.700 |
Cukor | 1.750 |
Fehérje | 11.700 |
Só | 1.880 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza, rozs |
Gyártó | Blattert - Mühle Inh. Daniel Blattert |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.