A KASUMI MP lemezek középső rétege a legjobb japán „VG10 acél” - kobalt és magasabb széntartalmú - anyagból áll, amelyet kizárólag nagyon jó minőségű konyhakések gyártására fejlesztettek ki. Kovácsolás után a pengéket 800 ° C körüli hőmérsékletre melegítik fel, majd gyorsan lehűtik és 59-60 ° C körüli hőmérsékletre keményednek. Az 59-60 HRC keménységét nemcsak a konyhakések optimális keménységének tekintik Japánban. Ez lehetővé teszi a vágóél nagyon hosszú élettartamát, nagyon jó élességgel (Élmegtartás - nem gyorsan tompul), de a SUMIKAMA acélkövekkel is könnyedén újraélesíthető
Gyártó | Chroma Messer GmbH & Co.KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.