Ez a sóspecialitás aromásabb, mint a só. Hindi nyelven a Kala Namak jelentése fekete só ", amely kezdetben megkülönbözteti a kősót a fehér halitoktól. A Kala Namak azonban barnás-vörös vagy rózsaszínű. A színező vas mellett magnéziumot és alacsony koncentrációjú hidrogén-szulfidot tartalmaz, ami a jellegzetes kénes szagot adja. Az indiai konyhában a Kala Namak nem tényleges sózásra, hanem mineralizálásra és különösen ízesítésre szolgál. Ennek a sónak a fűszere és aromája jól passzol egzotikus gyümölcsökhöz, chutney-khoz, zöldségekhez és halakhoz. A Kala Namak a hagyományos öntet. " Raitas ", joghurttal, uborkával és paradicsommal.
Pakisztáni kristálysó, salsola stocksii-vel összekeverve kristályosodott. Finom 0,3-0,5 mm. Összetevők: kristálysó, salsola stocksii (<1,0%). Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására. "
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Pakisztán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.