Ez a lúgosított és magas zsírtartalmú kakaópor vöröses árnyalatai miatt alkalmas színes alkotásokhoz. Intenzív csokoládé- és karamellízzel, valamint vajas-krémes érzetével ideális számos cukrászati recepthez, például mártásokhoz, fagylaltokhoz, desszertekhez, krémekhez és italokhoz is.
Összetevők: Kakaópor, savanyúságot szabályozó anyag: kálium-karbonát. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen, +15°C és +20°C között tárolandó.
Energia kcal | 391 |
Energia kJ | 1620 |
Zsír | 23 |
Telített zsírsavak | 14,2 |
Szénhidrátok | 10,8 |
Cukor | 0,9 |
Fehérje | 18,9 |
Só | 0,05 |
Gyártó | Olam Cocoa B.V.. Stationsstraat 76. 1541 LJ KOOG AAN DE ZAAN |
Származási ország | Hollandia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.