A pörkölt kakaóbab sokféleképpen felhasználható sós vagy édes ételekben. Tört vagy őrölt, karamellizált vagy tiszta formában hozzák a kis csokoládét a süteményekhez, desszertekhez, szószokhoz és Jusokhoz. Készíthet saját italcsokoládét a babból cukorral és fűszerekkel, vagy egyszerűen felhasználhatja őket rendkívüli egzotikus dekorációként.
Pörkölt kakaóbab. Összetevők: Dehidratált, pörkölt kakaóbab (Theobroma). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | SORIPA GASTRONOMIE |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.