Ezt a merész hegyi sajtot a Dorfsennerei Sibratsgfung, egy szövetkezeti tejüzem készíti az osztrák Vorarlberg tartományban, a Bregenzerwaldban.
A hegyi sajt gazdag hús- és diójegyekkel rendelkezik, amelyek ellentétesek enyhe édességével. A tartós aromák a széna minőségének, az ebből adódó jó tejnek és a min. 16 hónapos öregedés és mosás. Hegyi sajtként hagyományosan retekkel, szőlővel vagy salátával tálalható. A sajtos spaetzle-hez elengedhetetlen, de kiválóan alkalmas más tésztákhoz vagy gratin sajtként is. Tökéletes sör mellé, de testes fehérborhoz vagy alacsony tannintartalmú lágy vörösborhoz is.
Sibratsgfäller tehéntej keménysajt, legalább 16 hónapig érlelt (szárazanyagban legalább 48% zsír). Összetevők: nyers tej, só, tenyészetek, természetes oltó. + 4 ° C és + 6 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Készült Ausztriában. Jellemzők: .
Energia kcal | 452.000 |
Energia kJ | 1868.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 26.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 25.000 |
Só | 2.000 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Kaeskuche Ltd. & Co. KG |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.