Az egyik legjobb húsdarabnak tartják, amelynek különleges íze van. Ez a kacsamell kevés zsírt tartalmaz, és a hús viszonylag kemény. Az időigényes forró füstölési folyamat nagyon puhává és szaftossá teszi. Vékonyra szeletelve hidegen vagy langyosan is fogyasztható. A forró füstöléshez 20 és 50 °C közötti hőmérsékletre van szükség. Ebben a tartományban, különösen 30 °C-tól, a fehérjebontó enzimek elősegítik a füstölt termék aromáját és a hőn áhított puhaságát. A forró füstölés során a terméket egyszerre főzik és füstölik. A melegen füstölt termékek nem rendelkeznek ilyen hosszú tárolási idővel. Nemcsak zsengesége, hanem különösen lédús volta miatt is nagyra értékelik az ínyencek.
Kacsamell füstölve és párolva, vákuumcsomagolva. Összetevők: 98% kacsamellhús, fűszeres páclé (nitrites pácolt só (konyhasó, tartósítószer: nátrium-nitrit), stabilizátor: difoszfátok, sűrítőanyag: guar gumi, fűszer (ZELLER), TEJCUKOR, glükózszirup, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, citromlépor), füst. Hűvös helyen, +4°C - +7°C-on tárolja. Tulajdonságok: Nátrium-nitrit.
Energia kcal | 157.000 |
Energia kJ | 655.000 |
Zsír | 9.900 |
Telített zsírsavak | 3.500 |
Szénhidrátok | 0.900 |
Cukor | 0.900 |
Fehérje | 16.100 |
Só | 2.230 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
ISBN szám | 4025084106079 |
Gyártó | Albers GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.