Összetevők: Kacsamáj, víz, só, Armagnac, cukor, fűszerek, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, tartósítószer: nitrites pácssó. Hűtve +2°C és +4°C között tartsa. Felbontás után gyorsan fogyassza el. FR;65 304 002;CE
Energia kcal | 485 |
Energia kJ | 1999 |
Zsír | 50 |
Telített zsírsavak | 21 |
Szénhidrátok | 2,3 |
Cukor | 0,9 |
Fehérje | 6 |
Só | 1,1 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.