Ez a kacsamáj egy rougiéi specialitás. Igazi pezsgőben érlelik és két aromás paprikával ízesítik. A Sarawak-bors Borneó szigetének malajziai részéről származik, a Maniguette-bors, más néven paradicsomszemek, pedig Afrika nyugati partvidékéről, Guineából származik. Az Entier gyönyörű kézműves formával és jó vágásállósággal rendelkezik, ami nagyon vonzóvá teszi a bemutatását.
Összetevők: Kacsa libamáj, 2% pezsgő, só, 0,4% Sarawaki bors, paradicsomszemek, 0,1% fehér bors, cukor, antioxidáns: nátrium-L-aszkorbát, tartósítószer: nátrium-nitrit. Hűtve tárolja +2°C - +4°C-on. Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben, és gyorsan fogyassza el. Származási hely: Franciaország. Tulajdonságok: Alkoholt, nátrium-nitritet tartalmaz.
Energia kcal | 542.000 |
Energia kJ | 2235.000 |
Zsír | 56.000 |
Telített zsírsavak | 25.000 |
Szénhidrátok | 2.400 |
Cukor | 1.600 |
Fehérje | 7.000 |
Só | 1.000 |
ISBN szám | 3104541019242 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.