+

Kacsamáj - Entier, Champagner, Sarawak & Maniguette borssal, Rougié 180 g

Kacsamáj - Entier, Champagner, Sarawak & Maniguette borssal, Rougié 180 g
  • Cikkszám: 3159221 044 Ft (16 570 Ft + ÁFA)116 911 Ft (92 055,56 Ft + ÁFA) / kgSúly: 0.20 kg
Kosárba

Termékleírás

Ez a kacsamáj egy rougiéi specialitás. Igazi pezsgőben érlelik és két aromás paprikával ízesítik. A Sarawak-bors Borneó szigetének malajziai részéről származik, a Maniguette-bors, más néven paradicsomszemek, pedig Afrika nyugati partvidékéről, Guineából származik. Az Entier gyönyörű kézműves formával és jó vágásállósággal rendelkezik, ami nagyon vonzóvá teszi a bemutatását.

Összetevők: Kacsa libamáj, 2% pezsgő, só, 0,4% Sarawaki bors, paradicsomszemek, 0,1% fehér bors, cukor, antioxidáns: nátrium-L-aszkorbát, tartósítószer: nátrium-nitrit. Hűtve tárolja +2°C - +4°C-on. Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben, és gyorsan fogyassza el. Származási hely: Franciaország. Tulajdonságok: Alkoholt, nátrium-nitritet tartalmaz.

Paraméterek

Energia kcal542.000
Energia kJ2235.000
Zsír56.000
Telített zsírsavak25.000
Szénhidrátok2.400
Cukor1.600
Fehérje7.000
1.000

Egyéb adatok

ISBN szám3104541019242
GyártóEuralis Gastronomie
Származási országFranciaország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Milyen színű az ég?

Kapcsolat

  • H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.
  • 06 70 718 7910
  • info@foodculinary.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.