A Cassoulet, a híres pörkölt a Földközi-tengerről, Franciaország déli részéből, a Languedoc-ból származik. Az a vita, hogy melyik készítmény felel meg az eredetinek, ma is felmelegítheti az elmét a szakértők körében. Az alapvető összetevőkön, például a babon és a különféle húsokon kívül, a cassoulet elkészítése a régiótól és a rendelkezésre álló összetevőktől függően változhat. A rougie-i cassoulet a konfit kacsa csodálatosan puha húsával készül. A kacsa konfit a kacsa combnak és mellének húsa, amelyet korábban zsírban főztek, ezért különösen gyengéd és lédús.
Cassoulet kacsa konzerv . összetevők: fehérbab, szósz (víz, zúzott, hámozott paradicsom a lében [paradicsom, paradicsomlé], burgonyakeményítő, baromfihúsleves [burgonyakeményítő, só, aromák, csirkezsír, gyógynövények, lecsöpögtetett csirke, szárított póréhagyma, szárított sárgarépa, fűszerek, antioxidáns: rozmaring kivonat], Petrezselyem, dupla tömény paradicsompüré, só), 21% Toulouse kolbász (sovány és zsíros sertéshús, víz, só, bors, természetes disznóbél), 15% konzervált kacsacomb (kacsacomb, só, kacsazsír). Használat: 15-30 percig melegítsen vízfürdőben. Egy tálba tesszük megszórjuk fenyőmaggal, petrezselyemmel és fokhagymával és röviden készre sütjük. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és gyorsan fogyasztható. Származás: Franciaország.
Energia kcal | 171.000 |
Energia kJ | 717.000 |
Zsír | 8.800 |
Telített zsírsavak | 3.100 |
Szénhidrátok | 9.800 |
Cukor | 0.700 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.890 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.