A juharcukor a cukor juhar nedvéből nyert cukor neve. A nedvet a törzsekbe fúrva nyerik, amelyekből először juharszirupot állítanak elő párologtatással. További bepárlással a cukor kikristályosodik. Részben kissé szemcsés vagy porított cukor ideális italok és pékáruk édesítésére. Tisztításkor a juharcukor összetételét és tulajdonságait tekintve megfelel a normál cukornak. Az illata édesgyökérre / karamellára emlékeztet. Creme brulée cukornak azonban nem megfelelő. Erős hő hatására a cukor először gyöngyözni kezd, majd azonnal megég.
Juharcukor. Összetevők: juharcukor. Száraz helyen tárolja. "
Energia kcal | 384.000 |
Energia kJ | 1606.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 95.000 |
Cukor | 85.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
5 791 Ft (4 560 Ft + ÁFA)
57 912 Ft (45 600 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.