A Jozo Gourmet sót tengervízből nyerik, sós vizet lassan elpárologtatva nagy edényekben. Ez a gyártási folyamat piramis alakú kristályokat hoz létre, amelyek ideálisak hús, vad és baromfi számára. Ezek a vizuálisan vonzó sókristálylemezkék annyira finom konzisztenciájúak, hogy nem roppannak, amikor megharapják őket, ezért nemcsak meleg, hanem meleg vagy hideg ételek készítésére is alkalmasak. Ezt a sót Dániában természetes sóoldatból nyerik.
Jozo Só pehely. Összetevők: só. Tárolja száraz helyen. Dániában készült. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Akzo Nobel Salt A/S |
Származási ország | Dánia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.