A jamon sonkánk Extremadurából származik. Ott vannak a tökéletes körülmények az éréshez. Legalább 16 hónapig érlelődik 15-20 ° C-on, és itt teljesen kifejlesztheti kissé diós és pikáns ízét.
Még ha nem is vagyunk biztosak a ránk váró élményben, a Serrano sonka sovány és nagyon finom élvezeti értéket nyújt számunkra. Legjobb direkt és vékonyan szeletelve fogyasztani. Csont nélkül is kapható
Sertés comb sonka, csont nélkül, 16 hónapig érlelve. Összetevők: sertéshús, só, tartósítószerek: E250, E252, antioxidánsok: E300. Hűvös helyen (+ 10 ° C - + 25 ° C) és szárazon tárolandó. Termék Spanyolországból. Tulajdonságai: nátrium-nitrit.
Energia kcal | 197.000 |
Energia kJ | 828.000 |
Zsír | 6.700 |
Telített zsírsavak | 2.500 |
Szénhidrátok | 1.000 |
Cukor | 1.000 |
Fehérje | 33.200 |
Só | 5.600 |
Gyártó | Jamones y Embutidos Jierrito Alego S.l. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.