A levegőn szárított sonka Spanyolország délnyugati részén nevelt ibériai sertésekből származik. A vad fekete lábú disznó "ideálisan alkalmazkodott a tölgyesek legelői tájaihoz.
Az a tulajdonsága, hogy a zsírt a bőr alatt és az izmokban tárolja, a hagyományos termelés mellett egyedülálló termékhez is hozzájárul. A Jamon Iberico-t 2 minőségben kínáljuk: Iberico de Bellota - kizárólag a makkon és a legelő füvén szabadon kószáló állatoktól. Recebo - makkból, legelőfűből és további száraz takarmányból táplálkozó állatokból a növekedés utolsó szakaszában.
Egész sonka az iberico sertésből csont és lábfejjel, 50% Ibériai fajta. Összetevők: ibériai sertés sonka, só. Hűvös (+ 10 ° C - + 25 ° C) és száraz helyen tárolják. Spanyolországban készült. "
Energia kcal | 319.000 |
Energia kJ | 1331.000 |
Zsír | 19.800 |
Telített zsírsavak | 6.500 |
Szénhidrátok | 0.520 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 34.700 |
Só | 1.500 |
Gyártó | Jamones y Embutidos Jierrito Alejo S.L |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.