Levegőn szárított sonka, ibériai sertéshúsból, amelyet fekete lábú disznónak hívnak "- Pata Negra.
A zsír alatti és bőr alatti raktározás képessége a hagyományos nevelés következtében egyedülálló termékhez járul hozzá. Ennek az áhított sonkának teljes aromáját akkor élvezheti a legjobban ha papírvékonyra szeletelik.
Ibériai sertés sonka, 50% ibériai fajta. Összetevőkk: Ibériai sertés sonka¹, étkezési só, tartósítószer: kálium-nitrát; ¹ 100 g végtermékhez 145 g sertés sonkát használnak. Súlycsökkenés szárítás miatt. Hűvös helyen tárolja. 0 ° C és + 8 ° C között. "
Energia kcal | 307.000 |
Energia kJ | 1278.000 |
Zsír | 21.000 |
Telített zsírsavak | 7.400 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 29.500 |
Só | 3.500 |
Gyártó | ELpozo Alimentacion S.A. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.