Mallorca szívéből: a Xesc Reina prémium kolbász! Xesc Reina Spanyolország egyik legismertebb kolbászkészítője. A Gebrüder Társasággal együttműködve a Porc Negre (mallorcai sertésfajta) legfinomabb sobrasadáit és füstjeit állítja elő. Ezek a disznók a sziget közepén (Sant Joan és Maria de la Salut közelében) két idilli finkán élnek és nőnek szabadon, szentjánoskenyérrel, fügével, olajbogyóval és csak az ingatlanon termelt gabonával táplálkoznak. A Porc Negre korosztály szerint külön-külön nőnek fel, erdő, gyümölcsfák és sár között, vadon élik életüket és nincs stressze. A Porc Negre-t körülbelül 12-14 hónaposan vágják le. Izomhúsukból Xesc Reina Fuet kolbászt készít. A sertésnek csak bizonyos sovány részeit dolgozzák fel. Szárítás után 30 kiló húsból kb. 15 kiló kolbász, azaz kb. 100 füst lesz. Körülbelül 1,5 - 2 hónapig érik.
Hosszú élettartamú fekete sertéskolbász, szárítva. Összetevők: 98% sertéshús, só, cukor, fűszerek, tartósítószer: E 250. Természetes burkolat. 100 g termék 200 g sertéshúsból készül. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja. Spanyolországban, a mall Company-i Can Company gyártotta.
Energia kcal | 402.000 |
Energia kJ | 1676.000 |
Zsír | 27.000 |
Telített zsírsavak | 10.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 0.800 |
Fehérje | 38.000 |
Só | 3.600 |
Gyártó | Vertrieb durch: Cortes GouMed |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.