A hosszú borsot bengáli, balinéz, botosborsnak vagy Jaborandi borsnak hívják. Indiából és Indonéziából származik, és már a római konyhában is nagyra értékelték. Nincs félelem! A borsfűszeresség legfeljebb 5 percig tart. Az illata fára és chilire emlékeztet. A botokat csak röviddel a felhasználás előtt szabad feltörni és darálni vagy mozsárban őrölni. Tipp: Csípősségével a hosszú paprika jól passzol az ázsiai, indiai és édes-savanyú ételekhez vagy fűszerkeverékekhez.
Hosszú Bors 2-5 cm. összetevők: Hosszú bors (Piper longum long). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Indonézia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.