A hajdina őrleményeket Oroszországban és Lengyelországban főleg levesként vagy dara formájában dolgozzák fel. A hajdina hasonló a mogyorófélékhez, de sokkal kisebb. A gazdag fehérje- és keményítőtartalom a csomós félék családjába tartozó hajdinát értékes gabonává teszi. "Búzával vagy rozssal kombinálva kenyeret, péksüteményt, zabkását és dara készítenek belőle.
Hajdina dara. Összetevők: Hajdina dara. Hűvös, száraz helyen, + 12 ° C és + 15 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. "
Energia kcal | 348.000 |
Energia kJ | 1475.000 |
Zsír | 2.600 |
Telített zsírsavak | 0.570 |
Szénhidrátok | 70.500 |
Cukor | 0.860 |
Fehérje | 9.600 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.