DE-ÖKO-001 A hajdina elsősorban leves vagy dara formájában készül Oroszországban és Lengyelországban. Hasonló a beechnutakhoz, de sokkal kisebb. A gazdag fehérje- és keményítőtartalom miatt a hajdina, amely valójában nem gabona, hanem csomós növény, értékes gabona. "Búzával vagy rozssal kombinálva kenyér, péksütemények, zabkása és dara készítésére használják.
BIO Hajdina egészben, hámozva. Összetevők: Hajdina tanúsított ökológiai termesztésből. Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó. EU / EU-n kívüli mezőgazdaság. "
Energia kcal | 362.000 |
Energia kJ | 1513.000 |
Zsír | 1.700 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 75.900 |
Cukor | 0.100 |
Fehérje | 9.300 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.