Ez a fajta paprika az a paradicsompaprika, amelyet száz évvel ezelőtt termesztettek Magyarországon. Ropogós, friss és enyhén fűszeres íze van. A burgenlandi érett piros paprikát kézzel válogatják ki, kimagozzák, óvatosan préselik és a levét megerjesztik. Mivel a paprika szinte semmilyen fruktózt nem tartalmaz, ezt az ecetet paprikalével és cukorral keverik annak érdekében, hogy a bort egy speciális élesztővel fermentálják. Használata: zöldséglevesekbe, nyers hal, hús, gyümölcs és zöldség pácolásához több napig. Kiválóan alkalmas carpaccio, ázsiai wok főzéshez és rizses ételekhez, gulyás , blansírozott zöldségek csorgatásához, friss kecskesajthoz, nélkülözhetetlen mozzarellán friss paprikával vagy kaliforniai paprikás salátához.
Paprika gyümölcsecet. Hozzávalók: paprika. Savtartalom: 5%. Termék Ausztriából. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Firma Gegenbauer |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.