A dirndl savas aromája megkülönbözteti ezt a gyümölcsecetet. A dirndleket (kukoricacseresznyét) érettségük csúcsán a bécsi Hietzing Kertészeti Iskolában gyűjtötték be, és tiszta élesztővel alkoholos erjesztésre hozták. Az érési fázist követően a bort oltották monovarietális ecet baktérium tenyészettel. Az ecet fermentációja ellenőrzött fermentáció alatt zajlik, amelynek során folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és az oxigénellátást a baktériumok optimális életkörülményeinek garantálása érdekében. Ez a magas minőség elérésének egyik előfeltétele. Erjedés után a fiatal ecetet üveggömbökben tárolják, többször leszedik a borseprőről, majd üveggömbökben érlelik.
Dirndl (kukoricacseresznye) gyümölcsecet. Összetevők: dirndl. Savtartalom: 5%. Termék Ausztriából. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Firma Gegenbauer |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.