A felhasznált dinnyét Szicíliában az érés magasságában szüretelik. A gyümölcsöt kézzel megpucolják, kimagozzák, óvatosan préselik, majd tiszta élesztővel erjesztjük. Az erjedés és az érési fázis után a bort egyetlen fajtán termesztett ecet baktérium tenyészettel oltják be. Az ecet erjesztése ellenőrzött fermentáció alatt zajlik, amelynek során folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és az oxigénellátást. Ez a magas minőség elérésének egyik előfeltétele. Az erjedés befejezése után a fiatal ecetet üveggömbökben tárolják. A dinnyeecetet kövér állaga és jellemzően egzotikus aromája jellemzi.
Dinnye gyümölcsecet. Hozzávalók: dinnye. Savtartalom: 5%. Termék Ausztriából. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Erwin Gegenbauer Wiener Essig Brauerei |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.