Az almapektin természetes zselésítő anyagként alkalmas klasszikus gyümölcskocsonyák, dzsemek és lekvárok készítésére gyümölcspürékből, gyümölcslevekből, gyümölcsdarabokból és keverékekből, valamint cukorból és citromsavból. Adagolási példa: Keverjen össze 20 g pektint, 1 kg gyümölcsöt és a kívánt mennyiségű cukrot. Adjunk hozzá 5g citromsavat, és melegítsük 105°C-ra, szükség esetén töltsük fel, majd hagyjuk kihűlni. Lágyabb állagú termékhez 10 g pektin is elegendő.
Összetevők: Sűrítőanyag: amidált pektin E440ii, stabilizátor: dinátrium-difoszfát E450i, dextróz, antioxidáns: trikalcium-foszfát E341iii. Adagolás: 20 g/kg. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni.
Allergén - Tej | nyomokban |
ISBN szám | 8414933568001 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.