A gumiarábikumot afrikai akácfajták nedvéből nyerik. A természetes segédanyagot elsősorban sűrítésre és stabilizálásra használják. Cukorkaárukban megakadályozza a cukor kikristályosodását, a fagylaltokban a nagyméretű kristályok nem kívánt kialakulását, zsír-víz keverékekben pedig stabilizálja az emulziót. A gumiarábikum tartós és szép fényessé teszi az aprósüteményeket, például a kekszeket
Összetevők: Gumi-arábikum (SULFIT-ot tartalmaz). Az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008/EK rendelet szerinti maximális mennyiségek betartása és élelmiszerekben való felhasználás! Kizárólag professzionális használatra! Adagolás: 1 g 2 ml vízben szabadon folyó oldatot képez. Alkoholban nem oldódik. Használat előtt vízfürdőben melegítse fel, és szükség esetén szűrje le. Hűvös helyen (+20°C alatt), szárazon és fénytől védve tárolja. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
ISBN szám | 4025084319189 |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.