Pálinkában pácolt finom meggy. Nagyon alkalmas desszertekhez vagy erős mártásokhoz, pl. vadételekkel. Ezeket a meggyeket szár és mag nélkül pácoljuk, a francia hagyományoknak megfelelően: A frissen betakarított meggyet kimagozzák, majd 40% alkoholtartalmú alkoholban és pálinkában áztatják. Ezután cukrot adnak hozzá. Ez az eljárás egy csodálatos és finom meggyet hoz létre alkoholban áztatva.
Griottes - meggy. összetevők: kimagozott meggy (griottes), folyékony cukor, alkohol, pálinka. Szakmai használatra! Magokat tartalmazhat. Alkoholt tartalmaz. Hűtve, fénytől védve tárolandó. Franciaországban készült. Tulajdonságok: alkoholtartalom 15 %
Energia kcal | 215.000 |
Energia kJ | 899.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.150 |
Szénhidrátok | 31.500 |
Cukor | 28.900 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | LA CARTHAGINOISE SAS |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.