A "spagetti" csoportból a legvastagabb a kb. 2 mm vastagságú Vermicellonik. Ennek természetesen nagyon erős harapása van. Ez a tészta Olaszországból származik, a legjobb durumbúza búzadarából készül, de tojás nélkül.
Tészta durumbúzadarából. összetevőkk: DURUM BÚZA búzadara. Főzési idő: 9 perc. Hűvös, száraz helyen tároljuk. Olaszországban készült. "
Energia kcal | 355.000 |
Energia kJ | 1507.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio A. Mastromauroc GRANORO Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.