A "spagetti" formák csoportjában középen vagyunk, vastagsága 1,6 mm. Ez nagyjából megfelel annak, ami Magyarországon "standard spagettiként" ismerünk. Akár a vékonyabb Capellinit, akár a Spaghettinit kedveli, vagy ha inkább a vastag cérnametélt választja, ízlés szerint meghagyjuk. Ez a tészta Olaszországból származik, a legjobb durumbúza búzadarából készül, de tojás nélkül. Különálló 500 g-os csomagokban és 3 kg-os csomagban is kapható!
Durumbúzadarából készült tészta. összetevők: Durum búzadara, víz. Főzési idő: 7 perc. Hűvös, száraz helyen tárolja. Olaszországban készült.
Energia kcal | 355.000 |
Energia kJ | 1507.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.L. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.