Az olaszok különféle szalagtésztákat ismernek, eltérő szélességgel. A Linguine, a Lingue di Passero, a Tagliatelle, a Fettuccine stb. A Lingue di Passero a második legszűkebb szalagos tészta a 3 mm-es tartományban. Ez a tészta Olaszországból származik, és a legjobb durumbúza búzadarabból készül, de tojás nélkül.
Durum búzadarából készült tészta. összetevők: Durum búzadara, víz. Főzési idő 6 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 354.000 |
Energia kJ | 1500.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 12.500 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Produkt aus Italien. Pastificio Attilio Mastromauro Granoro |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.