A Granoro piacra dobta a gluténmentes tészta új sorozatát. Kukoricából, rizsből és quinoa lisztből, valamint kukoricából és rizsből készített lasagna öt alapformátumot tartalmaz. Ez a vonal mindenkinek szól, aki gluténérzékeny, vagy aki önként eltávolította a glutént étrendjéből. A Granoro GlutenFree tészta illata és íze a kukoricára jellemző, amelyet a rizsliszt és a quinoa zöldségjegye lágyít fel. Úgy döntöttek, hogy a quinoát belekeverik a keverékbe, hogy kompenzálják a rizs és az kukorica esetében nem elegendő mennyiségű rost, ásványi sók és fehérjék bevitelét. A háromféle liszt keveréke nem üveges sárga színt ad a tésztának, mint sok kereskedelemben kapható tésztatípus, hanem egy sárga, amely nagyon hasonlít a durumbúza tésztához. A tészta főzés után szilárd marad, és a durva felületnek köszönhetően a szósz jól tapad.
Kukorica lisztből, quinoával készült tészta. Összetevők: kukoricaliszt, rizsliszt, 3% quinoa liszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei. Főzési idő: 9 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 354.000 |
Energia kJ | 1500.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 76.500 |
Cukor | 2.500 |
Fehérje | 7.500 |
Só | 0.030 |
Allergén - Csillagfürt | nyomokba |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.