A Fettuccine egy különösen széles szalagos tésztát ír le, amely 8 mm széles és 3 mm-rel nagyobb, mint a tagliatelle. Ez a tészta Olaszországból származik, és a legjobb durumbúza búzadarából készül, de tojás nélkül. A főzési idő 6 és 10 perc között van. Ideális minden tésztaszószhoz.
Durum búzadarából készült tészta. összetevők: Durum búzadara, víz. Főzési idő: 5 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 360.000 |
Energia kJ | 1525.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 14.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.