A dél-tiroli Ritten Kohl természetes almaléje minden ínyenc szívét gyorsabban dobogtatja. Rouge a lázadó. A vörös hegyi almalé - az almalé különbséggel: érett, kézzel szedett hegyi almából préselve. Nem csak a bőr vörös, hanem a pép is - és ezért a lé! A piros szín a magas antocianintartalomnak köszönhető, amely méregtelenítő hatása miatt az alma a szervezetben igazi ellenállóképessé válik. A virágok, levelek és a fakéreg is vörös színű. Ízében erős és kevés cukor, ezek a vörös húsú almák különösen frissítő, savanykás levet készítenek. Tálalási hőmérséklet: 8 - 10 ° C, különösen aperitifként ajánlott, ázsiai ételekkel, zöldség terinékkel.
100% -ban tiszta Rouge fajta hegyi almalé. összetevők: rouge almalé. Tálalási hőmérséklet: + 8 ° C és + 10 ° C között. Használat előtt alaposan rázza fel. Különösen aperitifként ajánlott, ázsiai ételekhez, zöldség terinekhez. Olaszországban készült. Jellemzők: Vegán.
Energia kcal | 45.000 |
Energia kJ | 191.000 |
Zsír | 0.040 |
Telített zsírsavak | 0.010 |
Szénhidrátok | 11.060 |
Cukor | 10.500 |
Fehérje | 0.070 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Thomas Kohl - Obsthof Troidner |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.