Több mint 100 év után a Callebaut® immár egy negyedik ízt és színt hoz a Finest belga csokoládék családjába. A vadonatúj ‘Gold’ karamellás csokoládé kiegészíti a Finest Belgian Chocolate termékcsalád sötét, tej és fehér csokoládéjának klasszikusait. Ezzel az új recepttel a Callebaut® lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy megfelelő választ kínáljanak a karamellaroma iránti növekvő fogyasztói keresletre. Csakúgy, mint a már sikeres klasszikusok, az új Aranycsokoládé, babból készül Belgiumban. A karamellás csokoládé színe a meleg karamellás tónusokra és a borostyánra emlékeztet, arany árnyalattal. Az intenzív, kiegyensúlyozott karamellás csokoládé minden alkotásnak csábító hangulatot kölcsönöz gazdag karamellával, vajjal, tejszínnel és egy csipet sóval.
Fehér csokoládé karamellával (legalább 30,4% kakaótartalommal) összetevők: kakaóvaj, cukor, TELJES TEJPOR, TEJCUKOR , Tejsavópor, sovány tejpor, 2% karamellizált cukor, emulgeálószer: SZÓJA LECITIN, természetes vanília aroma, só. Hűvösen (+ 12 ° C és + 18 ° C között), szárazon és szagtalanul tárolandó. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 571.000 |
Energia kJ | 2388.000 |
Zsír | 37.000 |
Telített zsírsavak | 23.000 |
Szénhidrátok | 51.000 |
Cukor | 50.000 |
Fehérje | 8.000 |
Só | 0.510 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V. |
Származási ország | Belgium |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.