A népszerű, burgonyából készült gombócokat gyorsan és egyszerűen tálalhatjuk reszelt sajttal vagy sajtmártással. Köretként ideális esetben kiadós sülteket és húsos ragut kísérnek. Hagyja a friss gnocchikat forrásban lévő sós vízben áztatni, amíg fel nem úsznak a felszínen - majd elkészülnek.
Burgonyagombóc. Hozzávalók: 70% burgonyapüré (víz, 14% dehidratált burgonyapehely: burgonya, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, természetes aromák), 20,1% búzadara 405 típusú, burgonyakeményítő, rizsliszt, só, savasságszabályozó: tejsav, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes aromák. Elkészítés: A gnocchit forrásban lévő sós vízbe tesszük. Amikor a gnocchi a tetején úszik, lecsepegtetjük és felöntjük a Casa Rinaldi szószával. Hűtőszekrényben tárolva, nyitott csomagolással 3 napon belül felhasználható. Főzés előtt főzzük meg. Olaszországban készült.
Energia kcal | 164.000 |
Energia kJ | 695.000 |
Zsír | 0.400 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 35.200 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 3.900 |
Só | 0.900 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Alis srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.