Burgonyagombóc rucolatöltéssel. összetevők: 80% tészta: 98% burgonyapüré (víz, burgonyapehely, burgonyakeményítő), só, természetes aroma, szárított spenót. 20% töltelék: 44% rikotta (tejsavófehérje sajt), sajtkészítés (EDAMMER / CHEDDAR SAJT, víz, nem edzett növényi zsír (pálma, napraforgó), tejfehérje, GORGONZOLA sajt, savtartalom-szabályozó: citromsav, só, burgonyakeményítő, aroma (37) % Rucola, napraforgóolaj, víz, hagyma, kukoricakeményítő, só, szőlőcukor, savasságszabályozó: citromsav), 5% SAJT, só, aroma, tartósítószer: szorbinsav. Elkészítés: A gnocchikat forrásban lévő, sós vízbe tesszük, amint a felszínre emelkednek, és hagyjuk 2-3 percig párolni. Ezután lecsepegtetjük, és igény szerint tálaljuk. Legfeljebb + 7 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült.
Energia kcal | 153.000 |
Energia kJ | 644.000 |
Zsír | 2.600 |
Telített zsírsavak | 1.800 |
Szénhidrátok | 27.300 |
Cukor | 1.600 |
Fehérje | 4.000 |
Só | 1.100 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Pasta Sassella GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.