Fűszeres paradicsom és zöldség ragu szicíliai recept szerint kapribogyóval, mazsolával és fenyőmaggal. Ideális tésztával friss kecskesajttal vagy kuszkusszal.
Növényi ragut szicíliai recept szerint. összetevők: 40% pürésített paradicsom [paradicsom, só, savanyító: citromsav], piros és sárga paprika, CELLERY, 5% kapribogyó [kapribogyó, pálinkaecet, só], 5% mazsola, lila hagyma, extra szűz olívaolaj, 3% fenyőmag, alma balzsam [Almaecet, csökkentett almabor], barna nádcukor, kősó, fokhagyma, chili, babérlevél, gyógynövények. Hűvös helyen, + 5 ° C-on tárolandó.
Energia kcal | 116.000 |
Energia kJ | 486.000 |
Zsír | 5.800 |
Telített zsírsavak | 0.700 |
Szénhidrátok | 13.000 |
Cukor | 12.000 |
Fehérje | 2.500 |
Só | 1.900 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Gyártó | Kirberg GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.