Speciális emulgeálószer fagylalt, szörbet és habtejszín készítéséhez. Hidegen és melegen vízben oldódik.
Összetevők: E422 glicerin. Alkalmazás: Keverje össze hidegen vagy melegen. Fagyálló és emulgeálószer. Megakadályozza a csokoládékban és trüffelekben a zsírosodást és megakadályozza a fagylalt kiszáradását. Hűvös, száraz helyen tárolja. Spanyolországban készült. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni."
ISBN szám | 8414933084426 |
Gyártó | SOSA INGREDIENTS S.L. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.