A glicerin zsírokból származó monogliceridekből áll, amelyeket glicerinből és zsírsavakból állítanak elő. A Glice nagy stabilitású emulgeálószer, amely képes vizes közeget olajos közegbe integrálni. A glice olajszerű, azaz először egy zsíros összetevővel kell lebontani, mielőtt egy vizes összetevőhöz adnánk. Tulajdonságai: pelyhes és 60 °C hőmérsékleten olajban oldódó. Az olaj és a glice keverékét lassan kell hozzáadni a vízhez vagy a vizes összetevőkhöz, hogy az emulgeálódás megtörténhessen.
Összetevők: Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei E471. Gyermekektől távol tartandó. Emulziók készítésekor a Glice-t először zsír/olaj tartalmú közegben kell feloldani +60°C-on, majd hozzáadni a vizes közeghez. Ezután adjuk a vizes közeghez. Élelmiszerekhez, korlátozottan használható. Maximális adag bizonyos élelmiszerekben: 10 g/liter. Hűvös és száraz helyen tárolja.
Energia kcal | 714.000 |
Energia kJ | 2992.000 |
Zsír | 98.000 |
Telített zsírsavak | 74.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.580 |
ISBN szám | 8435261900424 |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.