A Noisette lait egy mogyoró és tejcsokoládé szorosan vegyes ízű Gianduja-masszája. - Nagyon eredeti szelídség - Ezt a masszát felhasználhatjuk cukrászdákhoz, töltelékekhez csokoládé termékekhez és fagylaltgyártáshoz.
Praliné (legalább 81%) és kakaó (legalább 4%) keveréke. Összetevők: 36% mogyoró, cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaóbab, természetes vanília kivonat, emulgeálószer: SZÓJALECITIN. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Franciaországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 580.000 |
Energia kJ | 2410.000 |
Zsír | 40.000 |
Telített zsírsavak | 12.000 |
Szénhidrátok | 43.000 |
Cukor | 41.000 |
Fehérje | 10.000 |
Só | 1.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.