A DE-ÖKO-001 szentjánoskenyérmag liszt a szentjánoskenyér hüvely alakú gyümölcséből nyerik. Ezeknek a gyümölcsöknek a magjait szárítják és finomra őrlik. Az így kapott lisztet sűrítő- és kötőanyagként, valamint stabilizálószerként használják például húskonzervekhez, kolbásztermékekhez, lágy sajtokhoz vagy fagylaltokhoz. A szentjánoskenyérbab segít fenntartani a tejszínhab vagy a sütemény töltelékének szilárdságát, és hidegen is megköti a folyadékokat.
BIO sűrítő és stabilizáló szerves Szentjánoskenyérmag liszt. Összetevők: E410 szentjánoskenyérmag ellenőrzött BIO termesztésből. Adagolási javaslat: 1-2 teáskanál mennyiséget keverje fél liter folyadékba. Hagyja a hideg ételeket megduzzadni, a meleg ételeket folyamatosan kevergetve forralja fel. Vegye figyelembe a maximális mennyiségeket és az élelmiszerekben való felhasználást az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően! Hűtve (+ 4 ° C - + 15 ° C), szárazon és fénytől védve tárolandó. Palackozott: EU / nem EU mezőgazdaság. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.