Az aszpikus por alkalmas minden zselé, zselés karaj, zselés csülök, sózott marhahús, zselés konzervek, főtt sonka, konzerv ételek stb ételhez. Valamennyi halzseléhez, angolnához, rákokhoz és zselés heringhez. Zselés desszertek, gyümölcsös zselék, pudingok, mindenféle krémételek, borzselé, gyümölcslevekből készült gyümölcszselé, tejszínhabos zselés gyümölcs, valamint fagylalt és tejszínhab megkötésére mindez aszpikporral készíthető. A zselék hideg vízfürdőbe vagy jeges vízbe helyezve gyorsan megfagynak. Az asik és a zselé forró vízfürdőben ismét folyékony lesz. A fémformákból való kiesés érdekében rövid időre mártsa meleg vízbe.
Ehető zselatinpor 300 Bloom sertéshúsból készült. Összetevők: ehető zselatin (sertéshús). Használati utasítás 1 liter folyadékhoz: keverjen 12-50g aszpikport (a kívánt erősségtől függően) egy kevés folyadékba, és hagyja 5-10 percig ázni. Ezután öntsön alig 1 liter forró folyadékot a tetejére és keverje meg. Gyorsabb gélesedés történik, ha csak 1/2 liter forró folyadékot vesz fel az oldásához, majd hozzáadja a maradék 1/2 liter hideg folyadékot. Fűszerezzük ízlés szerint. Ha húsleveshez használja, először tisztítsa meg, majd adjon hozzá aszpikot és ne forralja tovább. Tárolja száraz és szagtalan. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.