Botanikai szempontból a tasmaniai bors nem igazi bors, hanem egy örökzöld fa bogyós gyümölcse, amely főleg Tasmaniában található. A növény levelei és bogyói aromásak és borsszerűek. A szárított fekete bogyókat tipikus ausztrál különlegességekben használják, például emu hamburgerekben és kenguru steakekben. Eleinte kissé édes, majd nagyon csípős ízűek, de a fűszeresség nem tart sokáig. Használati tipp: Pácold a húsdarabokat kevés tasmán borssal és olajjal, és rövid ideig pirítsd meg vagy grillezd őket. A frissen aprított borsbogyók a pörkölt ételeket is ízesítik, és a világos mártásoknak világos rózsaszínű színt kölcsönöznek. Hosszú főzés nem ajánlott. A legjobb, ha a bogyókat habarcsban dolgozzuk fel.
Fekete, egész tasmaniai bors. Összetevők: Fekete bors (Tasmannia Lanceolata elhalt). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.