Ez a sóspecialitás aromásabb, mint a só. Hindi nyelven a Kala Namak jelentése fekete só ", amely kezdetben megkülönbözteti a kősót a fehér Halitoktól. A Kala Namak azonban barnás-vörös vagy rózsaszínű. A színező vas mellett magnéziumot és alacsony koncentrációjú hidrogén-szulfidot tartalmaz, ami a jellegzetes kénes szagot adja. Az indiai konyhában a Kala Namakot nem tényleges sózásra használják, hanem mineralizálásra és mindenekelőtt ízesítésre. Ennek a sónak az íze és aromája jól passzol egzotikus gyümölcsökhöz, chutney-hoz, zöldségekhez és halakhoz. A Kala Namak a hagyományos öntet. " Raitas ", joghurttal, uborkával és paradicsommal.
Pakisztáni kristályos só Harad magokkal keverve és kristályosodva. Granulátum 2 - 5 mm. Összetevők: kristálysó, Harad magok (a Terminalia Chebula fa gyümölcsei). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására. "
Allergén - Glutén | nyomoban |
Allergén - Tojás | nyomoban |
Allergén - Mogyoró | nyomoban |
Allergén - Csillagfürt | nyomoban |
Allergén - Tej | nyomoban |
Allergén - Dió | nyomoban |
Allergén - Szójabab | nyomoban |
Allergén - Szezámmag | nyomoban |
Allergén - Zeller | nyomoban |
Allergén - Szulfitok | nyomoban |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.