A zölden betakarított diót csak cukorból és vízből készített szirupban pácoljuk, és szegfűszeggel, fahéjjal és kardamommal finoman ízesítjük. A dió áztatáskor megváltoztatja színét, és a kissé fanyar dió aroma kellemesen egyensúlyban van az édességgel. A fekete dió vaddal, hússal és sajttal kiváló ízű.
Fekete dió (egészben) szirupban, 55 g gyümölcs 100 g-ban. Összetevők: éretlen zöld Dió, cukor, víz, savasítószerek: citromsav, szegfűszeg, fahéj, kardamom. Felbontás után legfeljebb + 7 ° C-on tárolandó. Dió Örményországból.
Energia kcal | 256.000 |
Energia kJ | 1071.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 64.000 |
Cukor | 64.000 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.000 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | dió |
Gyártó | Hergestellt für: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhande |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.