A fekete borsot szinte érett bors gyümölcsökből nyerik. Az egész betakarított borsorsót, miután rövid ideig fertőtlenítették a felületet forrásban lévő vízzel, egy éjszakán át szoba hőmérsékleten tárolták. A tealevelekhez hasonlóan ez is fermentációs folyamatot indít el, amelynek során a még zöld bogyók feketévé válnak. Az ezt követő szárítás általában csak a napon történik. A fekete bors jól passzol minden sötét ételhez és mártáshoz.
Fekete bors, őrölve. összetevők: fekete bors. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.